|
|
|
|
||||||
JeepersCreepers написа:Тоше мойта даваше 11,8 12 на нсикото налягане/като те возих май нямаше и бар непомня вече/ Но последно с кирето като я изпъвахме на 2,45 даваше поста по ниски смеси 11,2 понякога падаше и на 10,8 9 ,но искам да подчертая че мойта кола е мапена само до 1,8 бара от там просто е пусната да е по богата за да не я счупя от лакомияА повече от 2,45 и ад иска неможе да надуе защото за сега е ограничена през ЕЦу то на толкова /не че неможе и на повече
/
mr. Very Fast написа:пускаш съединитела... и от следващите 10сек. не помниш нищо..![]()
JeepersCreepers написа:Не се подлъгвай Киро кара на дрогаДава некви високи 13ки вече
mr. Very Fast написа:пускаш съединитела... и от следващите 10сек. не помниш нищо..![]()

гого-бс написа:Аз така си я харесвам. Като тръгнеш да я купуваш щи ги махна![]()

гого-бс написа:Готов съм Тоше, принципно всичко е въпрос на уговорка вече

Founder написа:Съвсем случайно и аз скивах корсата на Гошко, до Била.
Колкото и да не се обичаме с него смея да твърдя , че се е получило добре.
Харесва ми също, че и той като повече от нас не му пречи да даде 1000+++ лева за да си подмлади 10-15 годишната кола.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта