maggkrabar написа:
Ааа, аз съм голям фен на ГанСан
Тоя дядка продължава без никакъв проблем да се състезава с младоците от JGTC или в battles при тестовете! Въпреки годините си е истински ас. Причината за това: един от най-добрите в Япония при тестване и настройване на окачването, малко хора по света могат да го "прочетат" като него. Когато кара той извлича максимума от една кола и окачването - това е причината да продължава да е бърз въпреки преклонната си възраст. Всички японски производители на спортни коли се допитват до него когато става дума за окачване, а състезателите и феновете го боготворят. Един от главните консултанти на много тимове от JGTC и абсолютен спец по Нюрбургринг Нордшлайфе - тази писта му е като родна, има няколко зверски катастрофи на нея. ГанСан не обича дрифта, но когато се наложи го прави без никакъв проблем - не по-зле от останалите състезатели. Рефлексите му са малко позабавени, често губи ориентация при тестовете с много коли - затова когато са около него много внимават защото ги засича без да му мигне окото - викат "дядката к'во прави пак!!!" и се спукват от хилене от начинът по който ги ебава. Краката и глезените му вече не са гъвкави като на младите пилоти и затова ползва модифицирана heel-toe техника, като натиска газта без да си завърта крака, а с ръба на ходилото - това всъщност е по-удобен начин за хората с големи табани и трудноподвижни глезени, които нямат място да си завъртат петата. Най-много обича поршетата и HONDA S2000.

А хахахаха много актуално за мен е тва с неподвижните глезени, не един и два пъти съм споменавал че съм гипсиран от 5месеца, ама най новото е че при второто си счупване неиска да ми зараства коста в глезена, която служи за шарнир.Тва било най гадното счупване в тая област и зараствала на 1-2%процента от хората, за съжаление ще претърпя операция която ще ме лиши за в будеще от движение в глезена. ще ми бъди блокиран, та ще трябва да откривам и да доосъваршенствам открити до сега техники, да мога да съм бърз с десня крак.
Що се отнася до королата-бегачката тая е която съм виждал, момчето не е ли с дълга оса или се заблуждавам, ама кара на планинското на благоевград, сега на кюстендил ли ще кара, тая година им изпуснах връзката и мойте състезателни планове се провалиха заради крака!!!