Супер се зарибих по тоя дрифт ама с това предно...
|
|
|
|
||||||
Модератор: Общи Модератори
maggkrabar написа:Ааа, аз съм голям фен на ГанСан
Тоя дядка продължава без никакъв проблем да се състезава с младоците от JGTC или в battles при тестовете! Въпреки годините си е истински ас. Причината за това: един от най-добрите в Япония при тестване и настройване на окачването, малко хора по света могат да го "прочетат" като него. Когато кара той извлича максимума от една кола и окачването - това е причината да продължава да е бърз въпреки преклонната си възраст. Всички японски производители на спортни коли се допитват до него когато става дума за окачване, а състезателите и феновете го боготворят. Един от главните консултанти на много тимове от JGTC и абсолютен спец по Нюрбургринг Нордшлайфе - тази писта му е като родна, има няколко зверски катастрофи на нея. ГанСан не обича дрифта, но когато се наложи го прави без никакъв проблем - не по-зле от останалите състезатели. Рефлексите му са малко позабавени, често губи ориентация при тестовете с много коли - затова когато са около него много внимават защото ги засича без да му мигне окото - викат "дядката к'во прави пак!!!" и се спукват от хилене от начинът по който ги ебава. Краката и глезените му вече не са гъвкави като на младите пилоти и затова ползва модифицирана heel-toe техника, като натиска газта без да си завърта крака, а с ръба на ходилото - това всъщност е по-удобен начин за хората с големи табани и трудноподвижни глезени, които нямат място да си завъртат петата. Най-много обича поршетата и HONDA S2000.
Vendetta написа:Какъв дрифт направи с този глезен, че така си го строшил бре пич?![]()
![]()
Vendetta написа:maggkrabbar какви амортисьори ще слагаш ?
жълтиmaggkrabar написа:като туря конита
maggkrabar написа:Diablo написа:...
аз казвам 2002г, а не сегатогава е била 165кс. после я е засилил, даже в момента мисля че е 200кс или повече. а че е комерсиализиран чичка - чарковете Ueo Style са с цените на топ класата. но преди години АЕ92 и обикновени 14-ки - голям купон е било с такава таратайка да бие 500кс мазди и нисани - риташе съединителя дори и на правите да не изостава много
отрязах фрагмент от филма и го качих на streetfire - има я и onboard камерата и се вижда как бясно върти воланът и рита съединителя - стилът му е неповторим, а по звукът на двигателя се разбира какво ритане на педалите пада.
това е шот от същия филм. Уео не спечели в това състезание, завъртя се на елиминациите, но във временното класиране в шампионата е на 2-ро място, годината я завършва на 1-во със същата колаClick here to see Video
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта